LINKCSERE, BANNERCSERE LEHETŐSÉG

 

Lehetőséget biztosítunk mindenki számára, hogy oldalunkkal linket vagy bannert cseréljen. Amennyiben érdekli a csere, helyezze el oldalán az alábbi kódok valamelyikét majd küldjön egy e-mailt az oldalának címével és az Ön linkjének vagy bannerének kódjával.


Kizárólag kódot fogadunk el. Nem jelentetünk meg flash bannereket!


Linkcsere kódunk:

<a href="http://ingatlanbudaors.com" target="_blank" title="Eladó és kiadó ingatlanok Budaörsön, ingyenes képes ingatlanhirdetések"> Budaörsi ingatlanok </a>

 

 

Bannercsere kódunk:

<a href="http://ingatlanbudaors.com" target="_blank"> <img src="http://ingatlanbudaors.com/images/logo.png" border="0" width="468" height="88" vspace="0" alt="Eladó és kiadó ingatlanok Budaörsön. Budaörsi ingatlanok"> </a>

 

Partner program kérelmüket, a kódok elhelyezésétt követően  a kapcsolat menüben jelezzék ügyfélszolgálatunknak.

 

KIEMELÉSI PARTNER PROGRAMUNK

 

Azon partnereinknek, akik rendelkeznek weboldallal, és regisztrált tagjai az oldalnak, valamint hirdetést  adtak fel, különleges ajánlatot tudunk biztosítani:

Helyezze ki a weboldala főoldalára, jól látható helyre bannercsere kódunkat, cserébe hirdetéseiből kiemelt megjelenést biztosítunk, ezzel megjelennek a kiemelt hirdetések között! Ezen kérelmüket, a kihelyezést követően  a kapcsolat menüben jelezzék ügyfélszolgálatunknak.